Rozete

Dupa o alta plansa de concurs ®

Un set al carui farmec il reprezinta asezarea elementelor pe panglici de saten si faptul ca bratara se poate transfoma in colier, iar brosa in pandantiv. Nuantele se completeaza, elementele sunt sferice, tesute intre fire. Se ajunge la o compozitie plina de detalii ce aduce aminte de perioada Empire sau de elemente de arhitectura gotica. Setul se potriveste la o tinuta eleganta,  dar simpla, poate chiar cu tente vintage.

In acest set am combinat : margele sferice de cuart roz, de granat, margelute argintate, sarma argintata, panglici de organza visinie.

Advertisements

2 thoughts on “Rozete

 1. Bună Daciana!
  Îmi place tare mult blogul tău… reușește să transpună cititorul/vizitatorul într-o lume feerică, cu zâne de poveste și prințese minunate. Aceasta este o lume dantelată și sensibilă a fetelor și femeilor… o lume a visării la superlativ. Prin munca ta reușești să transcenzi spre corzile sensibile ale sufletului fermeilor de pretutindeni. Am privit lucrările tale și sunt broderii de poezie, chintesențe de vis și speranță, perle de lumină și viață. Fiecare dintre lucrări are o viziune proprie și valențe multiple de transmis vizitatoarelor/cititoarelor. Felicitări pentru blog, pentru munca depusă și mult succes în viitor!
  P.S. Te aștept pe la mine pe bloguri să comentezi, visezi, votezi…
  http://cosminstefanescu.wordpress.com
  http://cenusaluminii.blogspot.com
  http://vitralii-gabriel.blogspot.com
  Am să trec adresa blogului tău la blogroll

  • Multumesc pentru cuvintele mari. Pot spune doar ca fac ceea ce fac cu multa bucurie. Bijuteriile sunt jocul meu, visele mele si uneori ale celor din jur. Ma bucur cand cineva le pretuieste.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s